Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besvarad kärlek är ett pågående krig mot att tvingas vara ensam med sig själv.


Kärlek och skäggväxt

Vi leker soldater i krig
Skyttegravar stilla stående strid
Likt kärlekens bataljer
Sitter vi mest ihopkrupna och gråter
Rädda för hur det kan sluta

Granateld och vrål
Det är ett ingenmansland mellan oss
Det är där vi möts när vi ska tumla om
Angående den där kärleken du vet
Vi leker vuxna med påhittade ord

Och i huvudet är som ett bombnedslag
Din dödligaste attack hittills
Var att låtsas ljuga för mig
Bajonetten i hjärtat
Stupad men inte död

Vi leker pojke och flicka
Förändringens genanta tid
Och i kärlekens bataljer
Sitter vi mest tillsammans och kramas
Och undrar hur vi ska behålla varandra
I varandras armar

Kysskaskader och skratt
Det är ingenting som hindrar oss
Vi vandrar hand i hand och konverserar
Angående den där kärleken du vet
Vi är vuxna med en påhittad relation

Sinnet är fortfarande en enda röra
Men nu hittar jag i alla fall hem
Till värmen och trygghetens boning
Amors pil i hjärtat
Jag har fallit för dig men jag är inte död




Fri vers av Bravorion
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-01-16 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion