Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjorde den på spanskan. Ok, jag vet, man ska plugga. Men jag orkade inte.


Dröm

Dagar i månljus
Nätternas färgas vita
Jag ger dig en kram

Regnbågarna ler
Och vi sitter hand i hand
Jag finner mig kär

Så jag kysser dig
Vi glömmer bort nutiden
Framtiden är vår

Rosiga kinder
Gnuggar näsor med varandra
Mitt på drömmarnas hav

Men jag vaknar upp
Ser mig omkring efter dig
Du sover stilla




Bunden vers (Haiku) av Bravorion
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-01-16 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion