Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets must


Vi bjuds på dryck
som kallas livets must
den ska rena vårt inre
sila bort alla tvivel
ge oss insikter

Sinnena är vidöppna
när vi med mod
lyfter det fyllda glaset
och skålar
med livet som insats




Fri vers av Miss M
Läst 555 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-11-26 11:18



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Hmm ja...för att få full pott krävs full insats. Bra text tycker jag! Must är ett bra ord.
2012-01-07

  Minkki VIP
värd en fin kommentar, men jag hittar inte ord...
2011-11-28

  Ronny Berk
väl skrivet och med intressant grepp, lätt att förväxla med lust; och så väljer jag att göra
2011-11-27

  Algotezza VIP
It's a must - life!
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M