Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wounded Heart

Running for my pride
But sinking in the bottom line
Never thought that I was this weak
But I guess it started the day you made my heart leak..




Fri vers av CarolinaYouKnow
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-27 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarolinaYouKnow
CarolinaYouKnow