Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter

Han är misslyckad så jävla värdelös
så säger brodern
i soffan med jaffa eller vodka för han tolererar inte kombinationen
euforin av maktens frånvaro
rädslan eller lyckan är svår att definera
var det värt det?




Fri vers av gatubelysning
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-27 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gatubelysning