Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Om än era synder är blodröda, så kan de bli snövita"


Guds evigt gällande förlåtelse

Det finns ett kors som

all världens synd

förlåter:


som rymmer fadershjärtats

hela, fulla kärleksflod!


som låter sonen, dottern

komma åter, om

brottet än är


ont förtal och mord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-27 06:45



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Så sant!
Det sanna moders-faderhjärtat förlåter alltid.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld