Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utom genom mig".


Det var av kärlek JESUS kom

Det var av kärlek Han dog;

för alla världens synder, och det

är av kärlek Han kallar oss hem till Sig;

sedan Han genom blodet på korset berett


oss Vägen!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-29 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld