Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om exempelvis någon skulle angripa min fru för att - på ett eller annat sätt - skada henne

skulle jag värna henne

med alla till buds

stående


nödvändiga medel:


utan att tveka, ett enda

ögonblick.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-27 17:38



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz,vem har sagt att Du behöver läsa -eller bemöta mina texter? S-E
2011-11-27

  Seglaren
Passivt motstånd är bäst.
Våld föder våld.
Matt 26:52 Då sade Jesus till honom: "Stick tillbaka ditt svärd. Alla som griper till svärd skall dödas med svärd".
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Det oavlåtliga takdroppet.
Du kommer ingen vart med detta, Sköld.
Det blir gnat på gnat.
Jag kommer aldrig att ändra inställning oavsett hur du tjatar.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld