MATTEUS 24:35

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MATTEUS 24:35




HÄR OMPRÖVAS INGENTING

jag omprövar aldrig

ett vinnande koncept

jag har ett beprövat

fungerande recept

det finns ingen orsak

att ändra sig då

att flackande, rotlös

och irrande gå

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-28 07:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra !
2011-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Då kan du heller aldrig bli en vinnare.
2011-11-28

    ej medlem längre
Nu är jag en testande, trevande människa som inte tror på "vinnande koncept" men det var likväl bra skrivet.
2011-11-28

  Kalle.O
Klokt val...
2011-11-28

  anits VIP
Mycket bra skrivet och insiktsfullt
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP