Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR JESUS KOMMER!

Han tänder

solen!


då skrattar

blommorna


då doftar

marken


då lyssnar

stormen


då glittrar

havet


då dricker

själen


Hans ljuvlighet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-28 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld