Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Falska herdar som flyr när vargen kommer"


FALSKA HERDAR

utan herdehjärta

som flyr när

vargen


kommer


och lämnar fåren

utan skydd.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 11:57



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Urme, var det inte Du som såg vargen..jagande mig..? Eller läste jag helt fel här nedan?! Mvh S-E
2011-11-28

    Urme
Vet ej
fråga en läkare så får du hjälp
2011-11-28

    Sven-Erik Sköld
Urme, hallucinationer..? Mvh S-E
2011-11-28

    Urme
AHA det var dig jag såg springa förbi här för en stund
sedan.

Med vargen hack i häl
2011-11-28

  zallander
Han blev dygdig.....för att kunna såra andra...denne falske "profet"
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld