Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mose, till Guds folk: "Jag förelägger er i dag vägen till livet och vägen till döden, så må du då välja livet"


Att hörsamma Gud och lyda Honom

kan leda in på en

jobbig väg:


men


olydnadens, ohörsamhetens väg

är alltid värre.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld