Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det land, vars folk inte är villigt att betala, vad friheten kostar att värna

kanske för lyxkonsumtionens

och de höga lönernas och

de låga skatternas

och de fina

husens

skull


är inte värda sitt land

och sin frihet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld