Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kort slut, utan farväl..


Vad är kärlek

Jag hör hur du prasslar och stöter,
Hur du sakta dagen möter.
Du vrider dig och vänder
Lämnar kvar mina händer,
Du lämnar lägenheten med ett dån
Var du på väg än en gång här ifrån..?
Jag stiger upp ur sängen och ser,
Ser det jag inte längre har mer,
Ett liv med dig, ett liv med kärlek

Vad är kärlek?




Fri vers av Hampus_w
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus_w
Hampus_w