Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själens utryck i vetenskap och vetskap


Axplock ur själens Värld

Om min a n d e denna dag lämnade min kropp
Vad lämnar jag kvar,hur vibrerar jag kvar
i kroppen hos de jag mött?
Från karma till dharma
Orsakans och verkans konsekvens till visheten konsistens.
Jag vet då och kan säga:Jag har upplevt kärlekens sfär

Om min k r o p p lämnar min ande denna dag
Vad lämnar jag kvar,hur vibrerar jag kvar
i kroppen hos de jag mött?
Från Dharma till Karma
Ut ur visheten konsistens till orsak och verkans konsekvens
Jag kan då enbart säga: Jag vet ej var kärleken är.




Fri vers (Fri form) av v.e.r.a
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-11-28 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

v.e.r.a
v.e.r.a