Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ingenting i tiden bli tryggare än Dig

låt inte stranden kännas säker

när Du kallar

mig:


lämna, sträcka framåt, min JESUS

lär mig det, och hjälp mig Du

att skilja


på stoft och evighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-04 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld