Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är dörren.." Hebr. 6:19-20 "I det hoppet har vi ett fast själens ankare som når innanför dörren, dit Jesus gått in, som vår företrädare.."


Kasta inte Din yxa i sjön!

kasta den som ett ankare

innanför dörren till

Guds himmel!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 133 gånger
Publicerad 2011-11-29 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld