Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville ha kärlek och bli sedd men fick aldrig det, jag var bara ett objekt. Automatiserad och tom.


Mekanisk Kvinna


Tryck på knappen
så går jag igång

Det kostar inget

Jag rider
jag står på alla fyra
jag öppnar munnen
långt ner i halsen

Du väljer

Sakta
lagom
snabbt

Jag säger inte nej
jag klagar inte

När du är färdig
så kan du gå

Jag kommer aldrig
att besvära dig

Jag stänger av




Fri vers av Militsa
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-29 13:43



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Återigen ... även en man kan känna denna känsla ...
Det är lite det min text minnen ur det förgångna, handlar om
men på ett annat sätt och utifrån ett totalt annorlunda perspektiv.
Det du beskriver här - gör fruktansvärt ont att ta till sig

Vill bara hålla om dig, nära, nära tätt intill och få dig att känna att det finns värme och äkta kärlek i världen ...
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa