Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGO Face Off


Kanske ett kärt minne
minns dig ibland
du var min vän
nu bekant

Knackar på min dörr
avvaktande
nästan glömt hur du känns
öppnar dörren på glänt

Känner efter
låter dig inte komma in
vet att du finns
i det förflutna




Fri vers (Fri form) av Militsa
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-02 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa