Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Hela världen är i den Ondes våld" JESUS: "Som ett ljus har jag kommit till världen, för att den som vandrar med mig, inte skall vandra i mörker, utan ha livets ljus"


DEN SOM HAR HELA VÄRLDEN I SITT VÅLD, DEN ONDE

gillar inte när ljuset, Rättfärdighetens sol,

JESUS Kristus, lyser in i hans skumma

värld, och avslöjar honom; vad han

håller på med, och som sker

i mörkret:


lika lite som krypen i mörkret

under stenarna gillar att

stenen rullas undan

och solljuset

tränger in

till dem


i mörkret, och avslöjar dem.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 71 gånger
Publicerad 2011-11-30 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld