Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Doft av kaffe' av mare, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (842) - välkommen rick





Känns litet som gläntar du på dörren där
kan finna frid ett slag för hjärtats sfär
det brinner så av lust till fika
att där får minsann ensamhet vika
för dofter och löften hittas lär




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-18 09:20



Bookmark and Share


  Nanna X
fint rimmad
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP