Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedicated to my Jordan.


Knowing what's real and what's not,
how your acts create thoughts.
A deep bond which cannot end,
this is our distance.




Fri vers av luchia-chan
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-29 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luchia-chan
luchia-chan