Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Härskare har han störtat från deras troner, och upphöjt ringa män" "Den som har öron han må höra, vad Anden säger till församlingarna".


NÄR GUD STÖRTAR HÄRSKARE FRÅN DERAS TRONER

i Sin församling

beror det på

att Han


behöver stolarna till andra:

som hör vad Anden

säger till


församlingarna

och också

gör det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 81 gånger
Publicerad 2011-11-30 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld