Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh.16 "En man uppträdde, sänd av Gud, hans namn var Johannes.."


En sak som jag vet om mig själv

är, att jag ingenting är, sa Johannes Döparen;

bara en röst som ropar i öknen:


vänd om till Gud

medan tid

ännu

är!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger
Publicerad 2011-11-30 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld