Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ENDA VERKLIGT VARMA PLATSEN

 

den enda verkligt varma platsen

är under täcket i min säng

dit hastar jag för jag har blivit

en värmeälskande gamäng

jag avskyr dragiga lokaler

och möts av kyla överallt

så tack och lov för varma sängen

när vädret är så rått och kallt

 

LARZ GUSTAFSSON 30/11 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-30 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan bara hålla med, helst skulle man vilja stanna där hela dagen.
2011-12-03

  mare VIP
Håller med ;)
2011-12-01

  anits VIP
Ja, det är så skönt att krypa
under täcket, när allt känns
kallt och man är frusen
2011-11-30

  Alva Johnsson VIP
Och allra GOAST
precis innan man
går upp.
2011-11-30

  Stefan Viljehammar
Jag har alltid svalt i sovrummet så det blir så skönt under täcket.
2011-11-30

    ej medlem längre
Täcken är underbara. Har man dessutom kallt i sovrummet så kan man då och då sticka ut foten och känna kylan för att förstå hur bra man har det under täcket ;-)
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP