Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen... ingen kommer till Fadern, utom genom mig".


De som sökt -och funnit vägen till Gud

är också lämpade, att berätta

för andra, var den

finns.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-30 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja visst. Att vittna lite är härligt!
2011-11-30

    ej medlem längre
De som funnit vägen behöver inte älta det varje dag. Det finns en trygghet inom ändå.
2011-11-30

  Seglaren
Ingen kan finna Gud eftersom han inte finns
2011-11-30

    Urme
Du skulle verkligen behöva möta en sådan person
2011-11-30

  Lavinia Röd
Även om de inte tolkat allt exakt som dig?
2011-11-30

    ej medlem längre
det är därför du borde hålla käften, Sven.
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld