Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ÄR LÄKEDOM

Tro på JESUS, så blir du

med ditt husfolk

frälst,


sa apostlarna till sin

fångvaktare, och

det skedde så

också.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-11-30 15:26



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Gardell och hans falska kristendom har jag skrivit om tidigare, till mångas förargelse. Mvh S-E
2011-12-01

  Lavinia Röd
Jag noterar att du undviker min ena fråga?
2011-12-01

    Sven-Erik Sköld
Torde vara familjen först och främst. Mvh S-E
2011-12-01

  Lavinia Röd
Husfolk? Vad är det idag? Gäller det Jonas Gardells folk i hans hus också?
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld