Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
högstadiets period


en flicka

En flicka går på vägen
vägen mot ingenstans
med gråten i sin hals
och sorgen i sitt hjärta
bara bort från alla hemska själar
hon känner ilskan inom sig stiga
om dom bara kunde se henne som hon är
och förstå vad som är viktigt
att en ler när igen annan ser är ingen tröst
för när ni sover, hon gråter av smärta
för ni ser aldrig hennes innersta hjärta




Fri vers av psychomumin
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-30 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

psychomumin
psychomumin