Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Form


Ovala buskar
fyrkantigt placerade.
Träden ler i löv.




Fri vers av Granit
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-11-30 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Granit