Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinden är vild

fåglarna kvittrar genom auto-tune
och här går jag med massa stenar i skon
i tron om att hon vet
att helgen kändes som en
evighet i ensamhet
och att helheten är halv
och att jag borde fått medalj
för exceptionellt tålamod
och för att jag faktiskt bestod
när allt annat fallerade
& för att jag aldrig funderade på framtiden

vinden är vild
vinden är vild

vintern blev till vår
men tiden läkte inga sår
och jag består en trädgårdstomte
som bara står och står
på den överväxta tomten
i utkanten av oss
i den vindpinade natten
har jag svårt att släppa loss
för jag är jämt så stel
i min funderan om vem som hade fel
och tanketornadon gör mig galen
& jag förtvinar i vinden som viner genom dalen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Dickie
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-30 22:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Wild is the wind...
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Dickie
Dickie