Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforismer




1dec11

Den som petar sig i näsan offentligt letar inte efter hjärnan, ty hade han ägt en sådan hade han avstått från den manövern.

 

Ögonblicket är den kortaste vägen mellan två tidpunkter.

 

Nyhetsankare går gärna till botten med tunga frågor.

 

Överallt är det lika nära till alla andra ställen.

 

Många ältar gärna en ond oförrätt, medan jag hellre smälter en god efterrätt.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-01 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP