Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sär skrivning el ler?


haiku12apr24

Råkor och kajor

dammsuger fotbollsplanen 

på mask mellan mål




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-12 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP