Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla skyller på varandra


tankadikt4apr23

Vädret i olag.
Är Golfströmmen helt ur slag?
Ansvarig idag?

Trafikverket, lastbilar,
regering... eller ingen?

 

 




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-04 10:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Riktigt känner hur avunden sprider sig som en kliande löpeld genom kropp och själ.
Det känns i ryggen likt spindlars möjligt kalla fötter, flugor kring anletet, myror i armar och ben samt fjärilar i magen.
Inte så konstigt att människan har svårt med sömnen stundom.
2024-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Människans synd i form av miljöförstöring.
Profeten Jeremia förutsade detta.
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP