Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?" "De ord jag talar, är Ande och liv".


Satan hatar Guds Ord!

De Ord Gud har talat genom Sina apostlar och

profeter, och som står nedtecknade i Bibeln;


därför att han vet, att lydnaden mot de Orden

räddar själarna från hans eviga Helvete.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-01 16:25



Bookmark and Share


  Akke
Reklammakaren är mycket skicklig
när hon smider sina ränker
hon kommer åt allt och alla
men inte poeten
ty den känner till
hedningens poesi
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld