Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅGAN OM JESUS

handlar om evigt liv

hos Gud


eller evigt liv hos Satan

och hans änglar, det

Bibeln kallar för

Helvetet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-12-01 18:00



Bookmark and Share


    flinka vera
Du är i helvetet
men du har inte fattat
det ännu
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld