Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet

En passagerare i mörkret gömmer sig
när du minst anar tar han dig
Han har inga känslor ty han saknar empati
Den största glädjen han kan få är att ta ditt liv
han har funnits bland oss i tusentals år
Under namnet hat han går.

Jag sätter upp en fasad och säger att allt är bra.
Men efter allt som hänt så lustar jag efter hämnd.
Jag är hatets bärare ty han är med mig
Aldrig är jag fri inte ens med dig




Fri vers av liiisa
Läst 843 gånger
Publicerad 2011-12-01 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liiisa