Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som vill vara Guds vän

blir en dåre för världen,


så står det i Guds

eget Ord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 20:58



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Så du skyller på det nu?
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld