Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den själ som går räddningslöst förlorad

är - enligt Guds Ord - den som förkastat

räddningen i JESUS KRISTUS, och den

människans själ hamnar, efter

döden, i en annan värld

än Guds,


och som Guds Ord kallar

Helvetet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 118 gånger
Publicerad 2011-12-03 20:54



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Lars G, Du läser väl av fri vilja?! Mvh S-E
2011-12-04

    Lars Gullberg
Du verkar livrädd
för oss människor
som måste bombardera oss
med Guds ord
dagarna i ända

Tror t.o.m
Gud
börjar tröttna
på att höra allt ditt tjat
om henne
2011-12-03

  Lavinia Röd
Vilken tur att du säger det till oss alla dumskallar så här på lördagskvällen!
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld