Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le bara om du menar det



Jag ser din mun le
men inte dina ögon

Vem är det du försöker lura?
Du kan inte lura mig längre
det var längesedan det gick

Jag ser igenom dig
känner dig alltför väl
Det borde du om någon veta

Låt inte din mun le mot mig
om inte dina ögon gör det




Övriga genrer av curra
Läst 626 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-16 23:12



Bookmark and Share


    Jukebox
du är allt bra underbar. Var får du allt ifrån? så gudomligt duktig är du vännen
2006-01-26

  losy
(L)(L)(L) helt underbart bra!
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra