Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord och droger


Hur ska jag kunna skriva en endaste mening?

Mitt huvud är tomt
och idéerna är borta.

Fingrarna söker efter bokstäver,
men orden formas inte.

Jag söker håglöst och desperat...
...men ytan förblir vit.

Är det en mardröm?

Eller är det den yttersta tiden?

Jag måste börja missbruka igen!
Lite grann i alla fall!
Utan meningar lever jag inte!




Fri vers av Ored
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-01-16 23:19



Bookmark and Share


    stockhausen
aj aja.. det finns så många BOKSTAVSBARN ,you know

han va ett bokstavsbarn
han va ett bokstavsbarn

bättre än du o jag

take an EEEEEEEEE!!

:)
2006-02-01

    Porslinsdockan
Är inte drogberoende men dock beroende av kärlek och uppmärksamhet och MUSIK som jag kan bli SÅÅÅ hög på.Testat det?
2006-01-22

  Cris
Jätteflott!!! Jag är också drogberoende .... kan bli väldigt jobbigt när det är tomt...man söker febrilt efter dem...orden..kanske hittar man några bokstäver men ..
Bokmärke
2006-01-21

  Paulina LH VIP
Jag gillar "Fingrarna söker efter bokstäver, men orden formas inte." Väldigt bra formulerat.
2006-01-19

  Smultris
*Stum*
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ored