Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv"


JESU TAL ANGÅENDE MÄNNISKOSJÄLENS EVIGA VÄRDE!

Om ditt öga är dig till förförelse

så riv ut det och kasta det

ifrån dig; ty det är bättre

för dig, att en av dina

lemmar fördärvas

än att hela din

kropp kastas

i Gehenna


och samma med din hand..


så undervisade Han, som på korset

gav Sitt liv - Sitt blod - för

våra själar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 08:44



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hur omsätter du det till handling i ditt vardagsliv och hur tänker du själv?
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld