Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lek med min svans

så mjuk och len
len var din päls
mjuk var din hand
vassa vassa tänder
får jag känna
jag vill känna




Fri vers av KillBill
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-01-17 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KillBill