Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN MÅSTE INTE RÄDDA SIN SJÄL!

man kan låta den gå

förlorad: genom

att förakta


Guds frälsningplan

i Kristus JESUS:

Guds rådslut.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 118 gånger
Publicerad 2011-12-04 07:07



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Risken är stor
att förlora sin "själ"
i religiös trångsynthet.
Det är att se upp med.
Öppet utbyte och att
ha förmåga till flera
existensiella alternativ
garanterar mognad
och positiv utveckling
av oss människor.
Innebär att man må
lyssna på varandra
helhjärtat.
2011-12-05

    Ava He
Du behöver ETT STORT LYCKA TILL
med räddningen av din själ
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld