Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS VÄG

JESUS Kristus: Jag är vägen,

sanningen och livet, ingen

kommer till Fadern, utom

genom mig.


Den som tror på mig

skall leva om den

än dör


följ mig!

--


vilken klarhet!

kan det sägas enklare och tydligare?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger
Publicerad 2011-12-04 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld