Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Om ingen ser det som syns, syns det då?
Om ingen hör det som hörs, hörs det då?
Om ingen känner det som känns, känns det då?

Om ingen ser mig när jag gråter,
Om ingen hör mina skrik,
Om ingen känner mina tårar,

Finns jag då?




Fri vers av Annika VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-04 11:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, du är ditt vittne
2011-12-04

    ej medlem längre
Bra funderingar, man ska fundera!
2011-12-04

  Maria T
Ja du finns verkligen
Fortsätt att skriva
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Annika VIP

Senast publicerade
?
Ingen ser mig
* Se alla