Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS kallas i Bibeln, klippan Kristus.


Klippan står fast

om än havet

stormar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 263 gånger
Publicerad 2011-12-06 15:29



Bookmark and Share


    papillon
Och när lille Sven-Erik kommer lubbande och upptäcker att hans klippa eroderat och rasat i havet, inser han, kanske med viss möda, att det var de andra som hade rätt...........................
2011-12-06

    Urme
Simon kanske var en klippa
men du verkar vara lite vajande
du med tusen svävande ord
2011-12-06

    Sven-Erik Sköld
När Klippan verkligen behövs, raljerar få; om ens någon. Mvh S-E
2011-12-06

  Lavinia Röd
Ingen fri vers direkt, snarare ett kort subjektivt påstående.
2011-12-06

    papillon
Ett fromt skri av trosfasthet som man frestas besvara med ett klentroget: "Jaså"
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld