Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågade JESUS om Tomten

och fick till svar: Figuren må ta stor plats

och få mycken uppmärksamhet

men någon villolärare är

han inte:


då han inte företräder någon lära,

ingen frälsningslära


som däremot olika religioner gör och även

falska läror - villoläror - som nästlat sig

in -och fått fäste inom kristenheten,

som till exempel katolska kyrkans

läror.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 501 gånger
Publicerad 2011-12-06 12:10



Bookmark and Share


    papillon
Kommer alla troende katoliker till helvetet?
Hur många från vår sajt kommer till helvetet?
Är det bara du i hela världen som kommer till himlen?
2011-12-06

  Lavinia Röd
Nämnde Jesus att det är okej med atomvapen?
2011-12-06

  Lavinia Röd
Pratade Jesus om aborter?
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld