Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limboland


Ser dig därborta
Så innerligt nära
Så ljusårs långt borta
Bara där möts vi i dröm
Omslingrandes i det grönblå
ljummet vatten bli ringar av följd
Kyssandes lugnt och glatt
Ovan.. skimrande tusen och en natt
Tystnad.. blott syrsors spel
där..frigörande och hel
Bara..vi..med tid
I min längtan
Hud mot hud
Rosor på kind
Vår gömda skatt
Doft av Persika och Nektar i Limboland

God Natt

Vackraste

God Natt




Fri vers av Songbird VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-06 13:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
så fin.....
2011-12-06

    lory
igenkännande!!!!!!!!!mmmmmmm
2011-12-06

    ej medlem längre
Underbar!!!!!! Vilken glädje och vilken lust

Bokmärks
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP