Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skrevs och har legat i utkast sedan 2011 12 06.


Något litet om kärlek och lojalitet







Har du någonsin
funderat över ordet
och innebörden av

detta ord 'lojalitet'.
Det brukar vara
ungefär lika missbrukat

som den så
kallade kärleken, det
vill som säga

lojal eller älskande
är folk mot
en person de

har vinning av
att säga sig
vara älskande av

samt lojala mot.
Litet trist att
livets villkor är

skrivna på ett
sådant papper att
det illa tål

en smula 'hantering'.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-11-06 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP