Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kleine orgelmesse

Jag lyssnar till
Haydns lilla orgelmässa
och klättrar
med kören och solisterna
upp till himmelska höjder

I adventsljusstaken
uppe på predikstolen
brinner två ljus
och utanför fönstren
pudras gräset vitt

Guds rike är nära
säger prästen
och kanske är det så




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-06 16:22



Bookmark and Share


  ULJO
Fint och berörande
2011-12-10

  Monika A Mirsch VIP
Det brusar i dina ord
och sjunger i mina öron
Tack för konserten!
Kram
Monika
2011-12-07

  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet
tänkvärda rader
2011-12-06

  Bibbi VIP
Njuter med.
2011-12-06

    ej medlem längre
Haydns Kleine Orgelmesse, vacker musik som tar en till himmelska höjder!
2011-12-06

  aol
vackert fint så berörande skriftat
2011-12-06

  Anya VIP
Jaa kanske är det så. fin bild du bjuder på.
2011-12-06

    VOLEUR
ooh! Haydns kleine orgelmesse kan till och med få mig att känna mig så religiös!
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP